Få mere ud af din arbejdskraft med en løftevogn

Arbejder du inden for håndværk, som kræver tunge løft, eller i bygge og anlægs branchen, kan du hurtigt få brug for hjælpemidler. Mange emner er på én gang vanskelige at håndtere og samtidig tunge at flytte rundt på. Ek eksempel kunne være fliser, brønddæksler og kantsten – det er sjældent, at fliser er forsynet med håndtag eller greb. Brønddæksler er svære at løfte, da de som regel befinder sig under grundniveau. Derfor skal man ofte bruge flere hænder samt en løftestang – og så risikerer man stadig at komme ud i dårlige løftestillinger, eller får det tunge cement dæksel ned over fingre eller fødder. Og kantsten er ikke meget bedre – uhåndterlige, tunge og bøvlede at flytte rundt på.

Hjælpemidler til løft og flytning af tunge genstande hos ASP Produktudvikling

Hvis du også er træt af at skulle bruge flere mandetimer på at flytte et brønddæksel eller et hold fliser, kan du med fordel finde et aggregat til assistance med disse opgaver hos ASP Produktudvikling. ASP Produktudvikling har specialiseret sig i hjælpemidler til håndværk, bygge og anlæg samt industrien. Løftevogne, pallevogne, knap-on kraner, vakuumløftere og andre produkter på asp-produkt.dk er særligt designet og udviklet til de opgaver, dit mandskab vil støde på i forbindelse med konstruktion.

Med en løftevogn fra ASP Produktudvikling kan du samtidig minimere risikoen for løfterelaterede arbejdsskader. Disse kan udarte sig i to forskellige typer: Den akut opståede og den slidbetingede. Akut opståede arbejdsskader kan for eksempel være et knæk i ryggen, eller en knust fod eller hånd. Slidbetingede arbejdsskader opstår, når medarbejderen dag efter dag er nødt til at løfte tunge emner manuelt, for eksempel fliser, og samtidig udføre monotone bevægelser – måske oven i købet i en uhensigtsmæssig stilling.Løftevognen, som benytter sig af vakuum teknik, kan betjenes af en person, og skåner skuldre, ryg og knæ.

Du kan se den praktiske løftevogn fra ASP Produkt på ASP Produktudviklings hjemmeside asp-produkt.dk.