Med en stiksikker vest kan du beskytte dine dørmænd bedst muligt

Det er et udsat job at arbejde som dørmand i det danske natteliv. For at være sikker på at dine dørmænd kommer helskindede gennem deres arbejde, er det en god ide, at du sørger for at beskytte dem ordentligt. Det kan for eksempel være ved, at du udstyrer dem med en stiksikker vest. Navnet på vesten siger næsten sig selv, men med en stiksikker vest er det ikke muligt at stikke igennem den. Det kan være med til at redde dine dørmænds liv, hvis de kommer i klammeri med en person, der har en kniv. 

Der findes mange steder, hvor du kan købe stiksikre veste til dine dørmænd. Et af de steder, hvor du virkelig kan være sikker på at få en vest af en god kvalitet, er på webshoppen elite-armor.dk. De samarbejder med det danske politi om at lave veste i en virkelig god kvalitet, der kan tage af for knivstik, hvis det skulle blive nødvendigt. 

På hjemmesiden finder du en lang række forskellige former for veste. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den, der vil passe bedst til dine dørmænd. De fleste vælger en standardvest, hvor det er tydeligt at se, at dørmændene har en vest på. Hvis du har en finere klub, hvor du gerne vil have, at dine gæster bliver mødt af nogle eksklusivt klædte dørmænd, når de møder op i døren, kan du vælge en stiksikker vest, der er udformet som en fin vest til et jakkesæt. Den vil ikke være lige så synlig for dine gæster, men er stadig med til at give dine dørmænd en langt højere grad af sikkerhed. 

Vestene fås i forskellige størrelser, så det er nemt for dig at finde en vest, der passer til dine dørmænd – lige meget hvor store eller små de er.