Lær hvordan du skaber det arbejdsliv du drømmer om

Drømmer du om en tilværelse, hvor du er din egen chef og hvor det er dig alene der bestemmer hvor, hvornår og hvordan du arbejder? Så kan et inspirerende foredrag med Mille Sjøgren give dig værktøjerne til at gøre netop det. Som freelancer med mange års erfaring deler Mille ud af sine råd om, hvordan det er lykkedes hende at skabe et liv, hvor hun arbejder når hun vil og hvor hun vil. Som omrejsende freelancer har hun skabt sig en tilværelse, hvor hun alene er herre over tid og sted når det kommer til arbejde.

En ny tid for freelancere

Den nye digitale tidsalder har ændret den måde vi arbejder og lever på. Den sociale verden er vokset i takt med teknologiens fremkomst og det samme er mulighederne indenfor arbejdsmarkedet. Et liv som freelancer giver dig, takket være den digitale verden, en unik mulighed for at arbejde når som helst og fra et hvilket som helst sted i verden. Som freelancer på det moderne arbejdsmarked er du ikke længere bundet af tid og sted, men er i stedet helt og aldeles din egen chef. Der er altså ikke noget at sige til, at antallet af freelancere verden over, er markant stigende. Det er en livsstil der tiltaler de fleste moderne mennesker, da vi lever i en tidsalder, hvor det handler om at kunne jonglere med livets mange aspekter på samme tid. Når både arbejde, børn, familie, venner, rejser og fritidsaktiviteter skal have plads i kalenderen giver det dig en kæmpe fordel at kunne planlægge din egen tid og leve præcis som du ønsker.

Hvis livet som freelancer tiltaler dig, eller du måske allerede er i gang, men har brug for råd og inspiration, så book et foredrag til din virksomhed i dag, og bliv klædt på til din fremtid som moderne freelancer.