Specialister i glas på mål

Har du en bruseniche, et drivhus, en termorude eller noget helt fjerde, der skal have nyt glas, kan du med fordel bestille det på mål hos Glasse.dk, hvor du får høj kvalitet, god rådgivning og stor ekspertise.

Glas på mål, tænker du? Kan man få det i en ordentlig kvalitet, og hvordan ved du, hvilken type glas du skal vælge? Handler du hos Glasse.dk giver det sig selv, for her får du professionel rådgivning fra fagfolk, der har været i branchen i mange år.

Glasse.dk fremstiller glasset selv, og det giver uanede muligheder for at få lige præcis det glas, du har brug, i den størrelse der er nødvendig for dit projekt. Prisen er konkurrencedygtig, da virksomheden gennem mange år har dyrket de nære relationer med leverandører af råmaterialer, og det afspejler sig i prisen.

Nedenfor har vi samlet en række af de ting, Glasse.dk blandt andet tilbyder. Men uanset hvilken form for glas, du har brug for, vil de gøre deres bedste for at hjælpe dig.

Brusevæg i glas

En brusevæg i hærdet glas passer perfekt til det moderne badeværelse, og det er en enkel og flot metode til at holde vandet inde i brusenichen. Det eneste, du skal gøre, er at finde frem til bredden og højden på den væg, du skal bruge, beslutte dig for hængsler og vælge, om glasvæggen skal have nanobehandling.

Glas til brændeovnen

Er glasset i din brændeovn blevet slidt og beskidt med årene, kan du skifte det med et glas fra Glasse.dk, der skærer det præcis efter målene på din brændeovnslåge. Som eksperter på området kan du selvfølgelig vide dig sikker på, at det glas, du får leveret, kan holde i mange år.

Stort spejl

Det kan være svært at finde et rigtig stort spejl, der passer perfekt til din væg. Glasse.dk skræddersyr spejle, så de passer ned til mindste detalje – og du kan få både runde, femkantede og ovale spejle, ligesom du kan få spejle med og uden huller til indbygget lys.