Stort udvalg af smarte og komfortable arbejds- og sikkerhedssko til favorable priser

 I den danske netbutik Olholm.dk finder man et kæmpestort udvalg af arbejds- og sikkerhedssko til mange forskellige brancher som let industri, sort industri, bygge- og håndværk, transport & lager, hotel & køkken, hospital & pleje, landbrug, skovbrug & fiskeri, levnedsmiddel- og medicinalindustri, service & rengøring samt sport & fritid. I disse brancher er det enten påkrævet at have sikkerhedssko eller sikkerhedsstøvler på i arbejdstiden, eller det er blot en fordel at have komfortable og skridsikre arbejdssko på, som man kan have på i mange timer ad gangen uden at blive træt i ben og fødder.

Sikkerhedssko og -støvler fra kendte kvalitetsbrands

Hos Olholm.dk fås et bredt udvalg af sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler, sikkerhedssandaler, hvidt fodtøj med eller uden sikkerhed, træsko med eller uden sikkerhed, gummistøvler med eller uden sikkerhed samt sko til fritidsbrug. Sko, støvler og sandaler er fra kendte kvalitetsbrands som Adidas, Airtox, Birkenstock, Brynje, HKSDK, Dunlop, Oxypas og mange flere, og fodtøjet er designet med henblik på at give den optimale sikkerhed og komfort til de ansatte i mange forskellige brancher. Sko, støvler og sandaler fås til både mænd og kvinder i mange størrelser og til favorable priser.

Ultimativt sikkerhedsfodtøj til ansatte i håndværk, byggeri, let industri eller transport

Som ansat i håndværksbranchen, byggeriet, let industri eller i transportsektoren er det vigtigt med solidt og slidstærkt fodtøj med en høj sikkerhed. Brynje er kendt for at fremstille ultimativt sikkerhedsfodtøj til mænd og kvinder, og her er noget for enhver smag og behov. Brynje kombinerer høj sikkerhed og funktionalitet med smart, sporty og moderne design. Ansatte der foretrækker en sikkerhedsko, som føles let om foden, kan eksempelvis vælge sikkerhedssko i mærket Airtox. Her anvendes specielle materialer, som betyder, at skoene får en lav vægt, og samtidig er skridsikre og fleksible at have på. I webshoppen fås mange skomodeller fra både Brynje og Airtox.

Oxypas skridsikre arbejdssko i lækre materialer

Ansatte inden for sundheds- og medicinalsektoren kan have stor fordel af at gå i professionelt fodtøj fra Oxypas, som er udviklet af ortopæder og designere. I udvalget af sko finder man f.eks. sandaler, sneakers og clogs, som er fremstillet i lækkert slidstærkt og vandafvisende skind, og som er svedtransporterende, skridsikkert og utroligt behageligt fodtøj at have på.

Gode kundeservice og hurtig levering

Fordelene ved at handle hos Ølholm Safety er, at du er garanteret kvalitetssko til rigtig gode priser. Har du spørgsmål vedrørende arbejds- og sikkerhedssko, så får du en meget professionel vejledning og kundeservice. Det er nemt at foretage bestillinger hos Olholm.dk, og varerne leveres over hele landet fra dag til dag. Der er altid gratis fragt ved køb over 950 kr.