Stubfræsning og træfældning – få hjælp af en fagmand

Tror du det er nemt at fælde et træ?  

Når du skal fælde et træ, så gælder det absolut ikke bare om at sætte motorsaven til, og så save indtil træet vælter.

Det er langtfra så nemt. Der er nemlig mange ting som kan gå galt, hvis du gør arbejdet forkert. Forestil dig eksempelvis, at du glemmer hvilken vej træet skal vælte, når du har savet hele vejen igennem stammen.

Er du helt uerfaren på området, så kan du i værste fald risikere, at der pludseligt ligger et træ i dit eller naboens hus. Og tro mig – det er ikke spor sjovt.

En fagmand ved hvad der skal gøres

Løsningen på at få fælde træet korrekt er faktisk meget enkel – du skal da bare have fat i fagmand, som ved alt om, hvad der skal gøres.

Uanset om det er hele træet som skal ned, eller om du kun er interesseret i en topkapning, så kan fagmanden ordne det for dig, uden at der opstår uforudsete fejl.

Og det gælder i både private haver, offentlige parker, vejanlæg eller eksempelvis ved skoler. Kort sagt alle steder, hvor der står træer af en vis højde. 

Et stort træ efterlader en stor stub

Når du fælder et træ, så kan du ikke undgå at der efterfølgende vil være en stub tilbage. Den kan være iriterende at have stående, for du kan jo eksempelvi ikke så græs eller plante blomster, når stubben står i vejen.

Du kan godt give dig i kast med selv at fjerne en kæmpe træstub, men spar dog de kræfter, og overlad det til en fagmand som har det rigtige udstyr til stubfræsning.

En stubfræser klarer opgaven på kort tid, og så skal du ikke kæmpe i en hel weekend eller længere tid, før stubben er besejret.

Fæld træet og fjern stubben – en fagmand gør det bedst.