Priskrig med over 80% rabat hos emma.dk – Skal du være med?

emma.dk er en fordelsklub, som på deres hjemmeside reklamerer med rabatter på helt op til 85% på kendte brands og produkter – og den er god nok! Faktisk har de samlet en hel side, hvor du kun finder produkter, som er nedsat med over 80%, hvilket jo er helt vildt!

De har et stort varesortiment som består af både personlig pleje, makeup, parfumer, dagligvare, samt sodavand og alkohol – for bare at nævne nogle få. Desuden har de alle de store brands! Og det bedste af det hele er, at de både har produkter til kvinder, mænd, børn og til hjemmet og husholdningen – så du kan altså shoppe til hele familien et sted!

Hvordan bliver du en del af priskrigen hos emma.dk?

Det er faktisk utrolig nemt at blive en del af emma.dk. Det eneste det kræver at du foretager dit første køb og bliver medlem af deres fordelsklub. Herefter skal du betale et månedligt abonnement på 85 kr., men til gengæld får du mulighed for at købe populære brands som Kevin Murphy, L’Oréal, Pampers, Urtekram, Gillette, Moroccanoil og mange, mange flere til stærkt nedsatte priser.

5 fordele ved at være medlem hos emma.dk

Hvis du tænker, kan det nu virkelig betale sig at have et medlemskab hos emma.dk, så får du her 5 fordele, som helt sikkert vil vække din interesse.

  1. dk har altid helt vanvittige priskrig udsalg, hvor du sparer helt op til 85% på varer du alligevel køber i hverdagen.
  2. I deres webshop har de mere end 7.000 forskellige produkter, som både henvender sig til kvinder, mænd, børn og hjemmet.
  3. Du finder mere end 400 forskellige kendte brands at vælge imellem – både luksusbrands som Chanel og Dior samt brands, der laver hverdagsprodukter såsom Kims, Coca Cola og Colgate.
  4. De sender altid med gratis fragt uanset hvor meget du bestiller, og der er derfor intet minimumbeløb for at få fri fragt, som mange andre hjemmesider kører med.
  5. De leverer din ordre allerede inden for 1-3 hverdage og sender endda også varer afsted i weekenden! Du behøver derfor ikke vente længe på at modtage dine produkter.

Skynd dig ind på emma.dk og blive en del af priskrigen – du vil ikke fortryde det!