Tag fat i kunstige blomster

Hvordan skaber du et interessant indeklima, der udstråler farvestrålende fauna, uden at du skal lide under besværet med at klippe grene til, fjerne blade og holde insekter væk ad flere omgange? Det gør du ved at benytte dig af kunstige blomster.

Ordet “kunstige” behøver ingenlunde have en negativ betydning. Vi vælger at se det som erstatningsblomster for både den private person eller arbejdsmanden, der gerne vil have, at indretningen stråler af andet end funktionelle møbler ved at give den et snit af natur, uden at man skal bruge dyrebar tid på at vedligeholde de planter mere end højst nødvendigt i form af blot at støve dem af nu og da.

Det er én af mange fordele ved unaturlige blomster, for udover at du ikke skal tildele dem særlig meget opmærksomhed i hverdagen eller arbejdsdagen, så kan du også have dem på ubestemt tid, da de netop ikke visner og mister glansen og sit fine udseende efter kort tid.

Du kan vælge mellem alt fra de velkendte hortensia-blomster og videre til orkidéer eller den klassiske margueritte.

Du bestemmer selv antallet af planterne, så du kan være den eksemplariske indretningsarkitekt, uden at du skal forestille dig en krævende fremtid med stor vedligeholdelse af dine kunstige blomster.