Traxxas; hvis du er vild med fart

Traxxas er førende på markedet, når det kommer til fjernstyrede biler med høj fart. Der er et hav af muligheder for brændstof, designs, størrelser og modeller, ligesom de er super lækre at arbejde med, når det kommer til reparation og indstillinger.

Fra Monster Trucks til katamaraner

Udvalget hos amerikanske Traxxas er exceptionelt, og hvis du er vild med fart og samtidig finder det sjovt, fascinerende og ikke mindst udfordrende at lege med de fedeste fjernstyrede biler, helikoptere og både, så er Traxxas helt sikket noget for dig. Det er ikke uden grund, at de ligger i spidsen på det internationale marked; modellerne er som regel designet ned til mindste detalje og de holder allesammen til nogle ordentlige slag.

Traxxas byder på fjernstyrede modeller indenfor både biler, både og helikoptere, og det er svært ikke at blive afhængig, når man først har prøvet en af dem.

Bag om Traxxas

Traxxas har eksisteret siden 1986, og har siden starten arbejdet på at blive de bedste indenfor udvikling og design af fjernstyret legetøj; til voksne vel at mærke. 

Modellerne ligger som nævnt indenfor et spektrum, der rummer biler, både, trucks og helikoptere, og der findes et større arsenal af accessories, der gør det muligt at tilpasse den enkelte model til din egen smag.

Find reservedelene hos RCfun.dk

Mangler du reservedele til din Traxxas-model, så kig forbi RCfun.dk, hvor du finder alt fra gearbokse til hjulkapsler og specifikke skruer. Og hvis du ikke kan finde lige præcis dét, du har brug for, så kan du kontakte kundeservice, der gerne hjælper med at skaffe det, hvis det er muligt.

Er du ny på racermarkedet, og er du på udkig efter din første bil, så er RCfun.dk også stedet at starte. Her finder du nemlig nogle af de mest populære modeller, og du får dem til en skarp og yderst konkurrencedygtig pris.