Trick Løbehjul fra AJ Scooters

Sommer sol, og ferie – det er tid til udendørs leg og sport! Hele vinteren har vi ventet på, at solen ville bryde frem, så vi kunne komme udenfor og spille bold, cykle lange ture, tage til stranden og bade, eller måske tilbringe de lange, lyse dage og aftener i skater parken med rulleskøjter, segboards, skateboards, bmx cykler – og de smarte trick løbehjul.

 

Et løbehjul er ikke blot et miljøvenligt og lydløst transport middel, som er nemt at klappe sammen og medbringe i tog eller bus, eller transportere på cyklens bagage bærer eller i bilens bagage rum. Og løbehjulets funktion begrænser sig ikke udelukkende til transport. Med de særlige trick løbehjul kan du, ligesom skatere, rollere, og bmx cykelryttere, more dig på ramperne i den lokale skater park, eller lave tricks på asfalt som en anden street skater.

 

Et trick løbehjul er specielt konstrueret til at udføre agile manøvrer, hop og balance øvelser. I modsætning til det traditionelle transport løbehjul er trick løbehjulet ikke forsynet med bremser. Løbehjulet er udført i ultra letvægts materialer, og hjulene er små og hårde – ikke store og bløde, som på et løbehjul, du ville anvende til transport.

 

Hos AJ Scooters fører vi såvel trick løbehjul som transport løbehjul i mange forskellige varianter, og til flere forskellige øvelses niveauer. Se for eksempel vort løbehjul 5 STARR SECTOR 5 TRICK, som især egner sig til begynderen, som skal have sit første trick løbehjul. Dette løbehjul kan sættes sammen med andre trick løbehjuls dele efterhånden som behovet for opgradering eller udskiftning af defekte eller nedslidte dele opstår.

 

I vores online shop på ajscooters.dk kan du finde et bredt udvalg af færdigsamlede trick løbehjul, eller du kan vælge selv at samle dit trick løbehjul, så det passer præcis til dine behov. Kig ind på ajscooters.dk og hent inspiration til dit nye trick løbehjul.