På udkig efter ny damecykel?

Danmark er et cykelland og som med alt andet findes der cykler i mange forskellige kvaliteter.

En cyklende pige eller kvinde fortjener en god cykel der kan fragte hende fra A til B og samtidig være optimal for kroppen. Men hvordan ved man hvilken damecykel der vil være den rigtige til lige præcis dine behov?

Nogle trives allerbedst på den klassiske ‘bedstemorcykel’ mens andre har brug for et mere sporty alternativ, der kan få dem lidt hurtigere frem. På bikeandco.dk er der et kæmpe udvalg af damecykler, udelukkende fra brands der er kendt for holdbarhed, sikkerhed og ikke mindst god kvalitet.

På den overskuelige webshop er der blandt andet mærker at finde som Everton, Morrison, Winther og Batavus. Du kan via en menu i venstre side udvælge hvilke mærker du specifikt vil kigge på eller selvfølgelig også sortere udvalget efter størrelse og pris.

Er man hverken helt bedstemor eller helt vildt sporty er Morrison-cyklerne helt klart et kig værd. Med deres meget lette stel og letrullende dæk er de populære trekkingcykler en optimal makker, både på cykelture ud i naturen og gennem byen eller hvor man ellers har sin daglige gang. De fås i forskellige farver og er et super godt bud på en klassisk damecykel der ikke vil skuffe!

Hvis du primært skal bruge din cykel til at komme frem og tilbage på arbejde er Falter citybikes muligvis også den rigtig løsning for dig. På denne klassiske ‘bedstemorcykel’ er der en meget lav indstigning der gør det super nemt, hurtigt og ukompliceret at hoppe af og på den igen. Falter laver også de klassiske hollænder-cykler i flotte og moderne pastelfarver. De er håndlavede i Tyskland og har blandt andet frakkeskåner – en ægte damecykel til fine piger!

Er du derimod til noget sporty der også kan få godt med fart på er cyklerne fra Winther rigtig gode. Især kan anbefales Winther Sport Cargo 7g der er en solid og praktisk stålcykel til alle formål. Cyklen har solide hjul, racerbremse, fælge i aluminium og eger i rustfrit stål. En smuk og lækker cykel til hende der også gerne vil hurtigt frem! 

Sidst, men ikke mindst, må også nævnes Batavus CS Spirit Plus-cyklerne der har et friskt look med indfarvede fælge og en indstøbt aluminiumskurv der altid gør det muligt at have varer med hjem på vejen.

Der er damecykler til kvinder med alle ønsker og behov – også den rigtige til dig!