Køb lækre Le Creuset hos GrydeGuru

Du har sikkert set det lækre og meget populære stentøj fra Le creuset mange forskellige steder – i butiksvinduer og i velduftende køkkener. 

Le Creuset er allermest kendt for sine støbejernsgryder der blev introduceret for verden i 1925.
Næsten 100 år senere er gryden Cocotte – fransk for gryde – kendt i hele verden for sit unikke design og for sin usædvanligt høje kvalitet.
Cocotte blev begyndelsen til en succes gennem en hel dekade, der har banet vejen for lanceringen af mange flere gryder i flere designs, størrelser og farver.

Faktisk producerer Le Creuset-fabrikken i dag deres populære kollektioner i mere end 120 forskellige farver!

Støbejernsgryderne fra det franske Le Creuset er elsket af mange, i det kolde nord især, fordi gryderne holder fantastisk på varmen og altså egner sig rigtig godt til simreretter. 

Le Creuset-gryderne har igennem årtierne været populære blandt ‘køkken-amatører’ såvel som professionelle, og med dit køb af en Le Creuset-gryde følger der også livstidsgaranti.

Nogle af de nye serier Le Creuset har lanceret i de senere år indbefatter blandt andet Le Creuset 3-PLY-gryderne, der er lavet af stål i stedet for støbejern, har varmeresistente håndtag og en ventil i låget til regulering af damp. 

Hvis man er mere til de klassiske støbejernsgryder, fås disse naturligvis stadig i alverdens farver og i flere forskellige størrelser. Gryderne tåler både ovn – hvilket også gør dem ideelle når man eksperimenterer i køkkenet, for eksempel kan man bage brød i dem – og opvaskemaskine.

Når du kigger på udvalget af smukke gryder og klassiske kasseroller, så glem ikke at lægge mærke til minigryden. Minigryden kommer også i mange forskellige farver inkl. låg. Den kan bruges til pynt, opbevaring og er helt optimal til at lave små portionsanrettede forretter eller desserter i.

Følg ovenstående link og se udvalget og de gode priser på de ikoniske og smukke Le Creuset-gryder!