Giv campingferien et løft med de rigtige møbler

Ferien står for døren, og du skal snart i gang med at pakke campingvognen, så I kan køre ud i det blå. Men hvilke møbler skal du have med? Det er nødvendigt med campingmøbler af høj kvalitet, så de kan holde til vind, vejr og brug – gerne i mange år – og så er det vigtigt, at du får dækket familiens behov for siddepladser, opbevaringsplads, bordplads m.m.

Gå efter optimal komfort

Der er ikke facit over, hvilke møbler du absolut skal have med på campingturen, da det afhænger af den enkelte campist. Rejser du let med et lille telt, så er små klapstole og et lille bord måske nok, mens den store campingvogn kan pakkes med ekstra liggestole og gode opbevaringsmøbler.

Når du skal vælge dine møbler, skal du først og fremmest være opmærksom på komforten. Sidder du ordentligt i stolene, kan bordet indstilles i højden og kan reolen bære de ting, du skal opbevare i den? Funktionen er i den grad i fokus, når du pakker til en ferie, for du kan ikke bare skifte stolene ud i løbet af turen.

Det grundlæggende og det ekstra lækre

Grundlæggende er der meget få ting, du reelt har brug for, når det kommer til campingmøbler. En stol til hver af familiens medlemmer og et bord, der er stort nok til at I alle kan sidde omkring det og spise jeres aftensmad.

Men så er der alle de lækre ting, der kan gøre ferien lettere og mere behagelig. Det kan være gode liggestole med armlæn og bløde hynder, ekstra afsætningsborde til madlavning, opbevaring eller blot som kaffebord, når du sidder i skyggen og læser en god bog. Et køkkenbord med hylder gør det nemmere at holde styr på køkkensagerne, og med et skoskab kan du gemme familiens mange sko væk.

Når du jagter møblerne til din ferie, så vær opmærksom på vægten og på møblernes fylde i sammenklappet tilstand. Det er nemlig essentielt, at de ikke optager for meget plads i bilen eller campingvognen.