Midtjyskreoler giver dig struktur på dit lager

Mangler man reoler til virksomhedslageret, er det en rigtig god ide at hoppe ind på midtjyskreoler.dk. De er førende indenfor deres område og kan give dig den bedste rådgivning, når det kommer til at få struktur på lageret med nye reoler.

Brugte pallereoler i super kvalitet

Hos Midtjyskreoler handler det ikke kun om at sælge nogle brugte reoler i god kvalitet. De sørger også for at give en god vejledning, så det er den rigtige størrelse, man får. Service og kvalitet går nemlig hånd i hånd hos Midtjyskreoler. Midtjyskreoler tilbyder også mærkater og lovpligtigt eftersyn af pallereoler, således man er sikker på, at de brugte pallereoler overholder alle krav og lovgivninger. Midtjyskreoler har en del tilbehør, man kan købe med til de brugte pallereoler. F.eks. tilbyder de truckværn, nethylder, palleudtræk og stigebensbeskyttere.

Disse industrireoler tilbyder Midtjyskreoler

Midtjyskreoler tilbyder fire forskellige slags reoler. De tilbyder pallereoler, lagerreoler, dækreoler og grenreoler. Midtjyskreoler går både op i kvalitet og pris, og man vil derfor få en meget fornuftig pris på produkterne, hvorfor de er førende indenfor brugte pallereoler. Lagerreoler kan f.eks. benyttes til lager, butik og showroom. Dækreoler er selvfølgelig mest egnet til dæk, men kan også bruges til at opbevare hele hjul. Grenreoler benyttes til langgods. Udover reoler har Midtjyskreoler også en række tilbehør, som f.eks. plastkasser, stålhylder til pallereoler og rygnet.

Kontakt Midtjyskreoler med det samme

Midtjyskreoler har mange vigtige oplysninger på deres hjemmeside, men den nemmeste måde at finde præcis den løsning, man har brug for, er ved at kontakte dem. Man kan enten sende en forespørgsel til Midtjyskreoler og lade dem vende tilbage, eller man kan ringe til dem og finde ud af noget med det samme.