Det store hussalg: Sådan øger du værdien på din bolig

Boligmarkedet boomer, og hvis du derfor overvejer at sælge din bolig, kan nu være et rigtig godt tidspunkt. Det er nemt bare at stikke boligen videre til en mægler, men der findes forskellige tiltag, du kan tage i brug, hvis du vil øge værdien på din bolig. Vi kommer her med nogle bud på, hvordan du får mest for dit hus.

Betal ekstra for gode billeder

Når du spørger dig selv ”hvad er min bolig værd”, så skal du huske på, at folk er mere tilbøjelige til at synes godt om din bolig, når de kan lokkes med nogle flotte billeder. Hvis du derfor bliver tilbudt at betale et par ekstra tusinde for en video eller ekstra gode billeder, så kan det meget vel være pengene værd.

Boligstyling

Selvom boligstyling koster lidt penge at bestille, så kan det særligt i de store huse med masser af potentiale betale sig at få nogen til at style ens hus. Det koster nogle tusinde kroner, men de tjener sig selv hjem i den pris, som du nu kan få for dit hus, fordi det ser lækkert og indbydende ud.

Gør rent i hver en afkrog

Nye købere vil være interesseret i hele huset, og selvom du ikke normalt bruger dit pulterkammer, så vil købere tjekke rummet igennem. Derfor bør du rydde godt op og gøre rent alle steder, selvom du normalt ikke bruger området. Førstegangsindtrykket er nemlig afgørende, hvis du vil overbevise potentielle købere om, at dit hus er det rigtige valg for dem i deres situation.