Hundefoder til stærke og sunde hundeliv

Der er mange hundeejere, som fejlagtigt tror, at deres hund kan klare sig med at spise hvad som helst. Dette er dog langt fra sandheden. Det er selvfølgelig rigtig nok, at det kan virke sådan, idet hunde har en tendens til at sætte tænderne i hvad som helst – men det er ikke ensbetydende med, at det er godt for dem.

De hundeejere, som primært fodrer deres hunde med rester fra middagsbordet (kød, sovs, kartofler, brød osv) samt de, som køber den billigste mad i supermarkedet for at spare penge, udsætter faktisk deres hund for en stor risiko. En hund kan udvikle mangelsygdomme som følge af fejlernæring, nøjagtig som et menneske kan. Den kan bare ikke selv gøre opmærksom herpå. Og derfor er det dit ansvar som hundens ejer at sørge for, at din firbenede ven får den rigtige kost.

Hvordan ved jeg, hvad min hund har brug for i sin daglige kost?

Er du nybagt hundeejer, kan det anbefales, at du og din nye, bedste ven tager et smut forbi dyrlægen til et generelt sundhedstjek. I forbindelse med dette besøg kan dyrlægen rådgive dig om, hvorledes du bedst affodrer din hund. Visse racer har behov for særlige tilskud til deres kost ud over de sædvanlige basis elementer. Men fælles for alle hunde uanset størrelse, race, alder og køn er, at de har allerbedst af en kost, som baserer sig på råvarer, som er så uforarbejdede som overhovedet muligt.

Rigtig hundemad skal helst være 100% kornfri, da hundens tarmsystem ikke er indrettet til at få den optimale næring ud af kornprodukter. Der ud over skal foderet fortrinsvis bestå af animalske produkter som for eksempel rent kød, kallun, indvolde, indmad, knogler og marv fra okse, får, hest, gris eller vildt. På den måde kommer foderet til at ligne hundens naturlige føde. Og så kan der med fordel indgå bær eller grøntsager i sammensætningen, som kan bibringe vigtige vitaminer og mineraler.

Find det gode hundefoder online hos Barks n Bones

Barks n Bones online shop på barksnbones.dk fører udelukkende kvalitets produkter fra de mest velrenommerede og anerkendte producenter af hundemad, for eksempel Orijen, Acana, Mush Barf Vaisto og Purbello. Du finder såvel våd- og tørfoder i højeste kvalitet som hundemad og godbidder baseret på BARF (Biologisk Afpasset Rå Føde) princippet. Hundefoder fra Barks n Bones fås til alle hunderacer og til hunde i alle aldre og størrelser.

Du kan se hele udvalget af rigtig hundemad i den online shop på barksnbones.dk