Investér i din egen glæde med hesteudstyr fra more-horse.dk

At være rytter eller hesteejer er en investering. Det er ikke blot en økonomisk investering i sin hest – det er en økonomisk investering i sin egen glæde og trivsel. 
Det at være sammen med en hest er utroligt afstressende. Den mentale sundhedsmæssige effekt af en ridetur er ikke at kimse af. Heste bruges som afstresning til personer med alvorlig stress, de bruges til at give handicappede mennesker glæde, ro og motorisk træning og de bruges også til at komme ned på jorden efter en lang og udmattende arbejdsdag.

Som hesteejer har man et ansvar for sin hest, men har har til gengæld også døgnet rundt adgang til ro og afstresning. At være hesteejer er derfor en investering i sin egen mentale sundhed.

Når man vælger at blive hesteejer, er der en del hesteudstyr, der er nødvendigt at anskaffe sig. Hos more-horse.dk forhandles alt det udstyr, der er essentielt som hesteejer. 
Først og fremmest er det nødvendigt at indkøbe det nødvendige udstyr til hesten. Hvis man bruger hesten til ridning, er det naturligvis nødvendigt at anskaffe sig sadel, trense, bid og sadelunderlag. Bruger man hesten til springning, kan det være relevant at anskaffe sig en skjoldgjord, samt gamacher og klokker. 
Som dressurrytter er det også relevant med benbeskyttelse til hesten, men man kan overveje, om bandager er nok beskyttelse. Kører man med hesten til eksempelvis stævner er transportgamacher et must, så hesten ikke risikerer skader under transporten.

Vælger man at klippe sin hest, hvilket er en god idé, hvis man bruger den til ridning vinteren over, er dækkener et must. Der findes mange forskellige typer dækkener, men et udedækken, der passer til temperaturerne, et stalddækken og et ridedækken er uundværligt, da hesten ellers risikerer sygdom og – i værste fald – nyreslag.

Man må som rytter også se sig nødsaget til at indkøb udstyr til sig selv. Her er hjelm, støvler og ridebukser de tre vigtigste ting.
Hvis man ønsker det, kan det også være rart at have staldtøj, så man ikke risikerer at ødelægge sig hverdagstøj. En ridejakke er også meget rar at have til særligt om vinteren. For et ordentligt og sikkert greb om tøjlerne, er skridsikre ridehandsker nødvendige.

Hos more-horse.dk forhandles alt udstyr til hest og rytter. More-horse.dk leverer i hele landet, og der er naturligvis også mulighed for afhentning i butikken i Grindsted. Ved køb af udstyr hos more-horse.dk sikres du som hesteejer udstyr af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Du kan også være sikker på, at du gør en sikker nethandel.
Investér i din egen glæde og køb dit hesteudstyr hos more-horse.dk.