Når barnet skal have julegaver – hvad kan du give?

Dit barn er din øjesten, og som forælder vil man bare gerne give sit barn alt det, barnet ønsker sig. De fleste forældre ville hive månen ned, hvis det var det, barnet ønskede sig. Men hvis vi skal tage den ned på et lidt mere jordnært niveau, så er der en masse gode gaver, du kan give dit barn, som ikke bare er skrammel. Disse gaver styrker kreativiteten, samarbejdsevnen og fantasien og giver barnet mulighed for at udfolde sig. Læs med her, hvis du gerne vil have gode tips til gaver.

Dukker

Dukker har eksisteret i hundredevis af år og findes i et utal af varianter til både børn og voksne. Lige fra søde kludedukker til smukke porcelænsdukker, der pynter på hylderne hos mange bedsteforældre. Dukker er en rigtig god gave til både drenge og piger, der både kan lege med dukkerne sammen, eller opbygge sin egen historie med de sjove og hyggelige karakterer fra de forskellige universer.

Bamser

Bamser er et fantastisk stykke legetøj, som rigtig mange børn knytter sig til. Barnet kommer formentlig til at give bamsen et navn, og så kan de holde teselskaber, putte sammen i sengen og meget mere. Bamser er til både babyer og børn, der holder af noget, der er blødt, sødt og varmt.

Bøger

Søde børnebøger specifikt til dit barns alder er altid en god gave. Med disse bøger lærer barnet en masse, mens det stimulerer sanserne, hjernen og kreativiteten. Det kan være alt fra billedbøger, interaktive bøger og Pixi-bøger til bøger, du kan læse højt inden sengetid.

Aktivitetsudstyr

Aktivitetsudstyr som bold, basketballkurv, sjippetov og hulahopring går aldrig af mode. Og så er det en god måde at sørge for, at barnet får en masse motion, mens det samtidig er en supersjov aktivitet.